Posts Tagged 'atypický nábytok'

Byt Prievozská, Bratislava

Jednoizbový byt pre mladý pár v 4-podlažnej tehlovej bytovke na rušnej Prievozskej ulici v Bratislave. Zadaním bolo usporiadať obývačku, kuchyňu, spálňu a pracovňu na ploche 40 m². Konštrukcia umožňovala vybúrať všetky pôvodné priečky okrem stredového komína. Návrh atypického nábytku (biela

/ Komentáre vypnuté na Byt Prievozská, Bratislava

Byt Prievozská, Bratislava

Jednoizbový byt pre mladý pár v 4-podlažnej tehlovej bytovke na rušnej Prievozskej ulici v Bratislave. Zadaním bolo usporiadať obývačku, kuchyňu, spálňu a pracovňu na ploche 40 m². Konštrukcia umožňovala vybúrať všetky pôvodné priečky okrem stredového komína. Návrh atypického nábytku (biela

/ Komentáre vypnuté na Byt Prievozská, Bratislava

interiér Galérie Ľudovíta Fullu, Ružomberok – súťaž

Galéria Ľudovíta Fullu (Ľudovít Fulla bol maliar a grafik – jeden zo zakladateľov moderného maliarstva a grafiky na Slovensku) je odvážna a mimoriadna stavba zo 60-tych rokov 20. storočia od architektov Martina Kusého a Štefana Hatalu. Hlavná expozícia obrazov Ľudovíta

/ Komentáre vypnuté na interiér Galérie Ľudovíta Fullu, Ružomberok – súťaž

interiér Galérie Ľudovíta Fullu, Ružomberok – súťaž

Galéria Ľudovíta Fullu (Ľudovít Fulla bol maliar a grafik – jeden zo zakladateľov moderného maliarstva a grafiky na Slovensku) je odvážna a mimoriadna stavba zo 60-tych rokov 20. storočia od architektov Martina Kusého a Štefana Hatalu. Hlavná expozícia obrazov Ľudovíta

/ Komentáre vypnuté na interiér Galérie Ľudovíta Fullu, Ružomberok – súťaž

Rekonštrukcia bytu, Ružomberok

Podstatou rekonštrukcie bolo dostať do bytu v peknej starej tehlovej bytovke slnko. Keďže hlavné obytné miestnosti sú obrátené na sever a do rušnej ulice, otvorením dispozície – spojením obývačky s kuchyňou – obytný priestor expandoval na južnú fasádu. Tam sa

/ Komentáre vypnuté na Rekonštrukcia bytu, Ružomberok

Rekonštrukcia bytu, Ružomberok

Podstatou rekonštrukcie bolo dostať do bytu v peknej starej tehlovej bytovke slnko. Keďže hlavné obytné miestnosti sú obrátené na sever a do rušnej ulice, otvorením dispozície – spojením obývačky s kuchyňou – obytný priestor expandoval na južnú fasádu. Tam sa

/ Komentáre vypnuté na Rekonštrukcia bytu, Ružomberok